2 Mayıs 2016 Pazartesi

BAHAR ARMAĞANI



13 yaşlarımdan itibaren sporla ilgili kararım kesin. Ağır spor yapmak saçmalıktır. O günden bugüne değiştiğim söylenemez. Zaman zaman spor salonlarına kaydolup aerobik, aletli jimnastik, pilates dersleri alsam da ben gerçek bir sporsevmezim. Nabzı yükseltecek, beni kan ter içinde bırakacak sporlara karşıyım. Kanıtım sağlam: Diz, omuz yaralanmalarının bir numaralı müsessibi aşırı egzersiz. Yüzmeyi, suyun içinde oynamayı, deniz kenarında ya da ormanda hafif yürüyüşler yapmayı tercih ediyorum. Yoga öğrenmeyi istiyor(d)um ancak bunun için herhangi bir girişimde bulunmuyor(d)um. Ne demiş Ahmet Hamdi Tanpınar, "Doğu oturup beklemenin yeridir. Yeteri kadar beklerseniz her şey ayağınıza gelir."
Yeteri kadar bekledim ve geçen hafta mesaj kutumda bakın ne buldum. "Yoga ile aran nasıl?"
Mesajın sahibi, sevdiğim bir arkadaşım. Yoga eğitmenliği eğitimine devam ediyor. Yakında sertifikasını alacak ve eğitim vermeye başlayacak. O tarihe kadar kişilerle bire bir yoga çalışmayı deneyimliyor. Ben de bu deneyimin bir parçası oldum. 1,5 saat süren dersten çıktığımda tüm omurlarımın arasının açıldığını, her bir kas lifimin esnediğini, gevşediğini hissediyordum. İçim minnet ve şükranla doldu. Ben de arkadaşıma bir armağan sunmak istedim. Onun için tam olarak ne yapabileceğimi şu anda bilmiyorum, becerilerim sınırlı. Ancak verme arzumu ertelemek de istemiyorum. O yüzden armağanımı (sürpriz paket) çekilişle, buradan, belki de hiç tanımadığım birine sunmak istiyorum. Çekilişe katılmak için yapmanız gerekenler çok basit.
Çekiliş şartları:
31 Mayıs'a kadar bu yazının sonuna yorum bölümüne ad-soyadı ve e-posta adresi bilgilerinizi girin.
Sürpriz paketin teslimi kargo yoluyla yapılacağı için lütfen yalnızca yurt içinde ikamet edenler başvursun.
 

8 yorum:

  1. O paketin sizin olması için ad-soyadı ve e-posta bilgileriniz gerekiyor. Neyse ki blogger isminiz kimliğinizi deşifre ediyor. :)

    YanıtlaSil
  2. yaşasın sporsevmeyenler,n dayanışması :)
    İlknur Kelso
    ilknur.urkun[at]gmail.com

    YanıtlaSil
  3. Hep bi güzellikler, hep bi sürpriz peşinden gitmeceler :)
    Güneş Dermenci
    gunesderm@gmail.com

    YanıtlaSil
  4. :) O zaman ben de varım. Algodon Edebiyat algodontheblogger@gmail.com Teşekkürler şimdiden çekiliş için.

    YanıtlaSil
  5. Konservesiz olur mu? Konserve Ruhlar konserveruhlar@gmail.com

    YanıtlaSil
  6. Banu Kibar (öykü günlükleri) banukibar@gmail.com Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  7. heyecanlandım
    Emine Sürücü
    eminesrc89@gmail.com

    YanıtlaSil
  8. Çekiliş için süre dolmuştur. kuraceksitesi.com'un bir hizmeti olan programsız kura çekme işlemi neticesinde kazanan Ebru Askan olmuştur.

    YanıtlaSil